Mamy pracę! – WYCHOWAWCA

Stowarzyszenie Świętego Filipa Nereusza poszukuje wychowawców do pracy z dziećmi i ich rodzinami w Specjalistycznej Placówce Wsparcia Dziennego w Rudzie 1, ul. Piastowska 25+

Praca na umowę o pracę w wymiarze minimum 3/4 etatu  w godzinach popołudniowych (12:00-18:00). Praca z grupą dzieci w wieku od 6 do 13 lat. Praca w młodym, dynamicznym zespole.

Wymagania:

wykształcenie wyższe (min. licencjat z pedagogiki, pedagogiki specjalnej, psychologii, socjologii, pracy socjalnej, nauki o rodzinie lub na innym kierunku, którego program obejmuje resocjalizację, pracę socjalną, pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą) oraz zaświadczenie o niekaralności. Mile widziana książeczka sanepidowska i umiejętność gry na instrumencie.

Wysyłając nam swoje CV daj nam znać, że możemy wykorzystać Twoje dane osobowe w procesie rekrutacji. Wybierz i umieść wybraną klauzulę zgody na swoim CV – bez tego nie będziemy mogli skontaktować się z Tobą. (Dbanie o dane osobowe jest też w Twoim interesie).

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w niniejszym CV na potrzeby prowadzonej rekrutacji. Jednocześnie wyrażam zgodę na pozostawienie przekazanego dokumentu CV i wykorzystanie go w kolejnych procesach rekrutacyjnych prowadzonych przez Stowarzyszenie Świętego Filipa Nereusza zgodnie z przepisami prawa z zakresu ochrony danych osobowych”

CV można wysyłać na adres mailowy: iwona.wozniak@nereusz.pl

Więcej szczegółów: Iwona Woźniak 604-391-694

Stowarzyszenie zastrzega sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.

14 lutego 2019

PRZEKAŻ DAROWIZNĘ

DOŁĄCZ DO NEWSLETTERA

DOŁĄCZ DO GRUPY NA FACEBOOKU

ZNAJDŹ NAS W SIECI:

DOŁĄCZ DO NAS W SIECI:

STOWARZYSZENIE ŚWiętego FILIPA NEREUSZA

ul. Leśna 37, 41 – 706 Ruda Śląska, Skrytka pocztowa 28

NIP 641-21-85-130

REGON 276699842

Nr konta bankowego:

84 1940 1076 3097 3767 0004 0000
Credit Agricole Bank Polska S.A

PODARUJ DOBRO:

WPŁAĆ DAROWIZNĘ

PRZEKAŻ 1% PODATKU

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

PRZEKAŻ DAROWIZNĘ

STOWARZYSZENIE ŚWIĘTEGO FILIPA NEREUSZA

Wybierz cel darowizny:

Wpisz kwotę darowizny (PLN):

Darowizna realizowana jest za pomocą usługi Dotpay. Rozliczenia transakcji kartą kredytową i e-przelewem przeprowadzane są za pośrednictwem Centrum Rozliczeniowego Dotpay.